2015 bayi toplantısı

2015 Bayi Toplantısı

GMC Film Bayileri Antalya’da Buluştu.

GMC Film’in, 25-27 Aralık tarihleri arasında Antalya Sealife Hotel’de düzenlediği 2. Dönem bayi toplantısı, tüm Türkiye’deki iş ortaklarının katılımıyla gerçekleşti. Şirket yöneticilerinin de katıldığı toplantı ve seminerlerde 2015 yılının değerlendirmesi yapılarak gelecek yıl için hedefler paylaşıldı.

Ülkemizin ilk; Cam Filmi, Araç Kaplama, Seramik Kaplama, Araç Koruma ve Mimari Dekorasyon sektöründe konsept olarak bayilik veren tek markası GMC Film, geleneksel hale gelen bayi toplantısını gerçekleştirdi. Sealife Hotel – Konyaaltı / Antalya’da düzenlenen ve üç gün boyunca karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı organizasyona Türkiye’nin dört bir yanından 40’ın üzerinde bayi yöneticisi katıldı.

GMC Film Genel Koordinatörü’nün bayilere yaptığı konuşmada merakla beklenen “Autolye” ile ilgili tüm projeleri paylaştı. GMC Film ve diğer grup şirketlerinin Türkiye genelinde yükselen bir marka olduğuna değindi ve bunun ancak müşterilerle sıcak ilişki kuran bayileri sayesinde mümkün olabileceğini belirtti. Yaşadığımız çağın gereksinimi olarak enerji sektörünün vazgeçilmez olduğundan bahsederek GMC Şarj projesi ile de son aşamaya geldiğini açıkladı.

GMC Film Satış ve Pazarlama Müdürü Ali DALSIZ yaptığı konuşmada iş ortakları ile yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. 2016 yılında Türkiye genelinde Autolye Franchise sistemi ile ilgili yıl sonuna kadar 40 noktaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. GMC Film yeni uygulama hizmetleri tanıtımları ve profesyonel satış önerilerinin ardından konuşmasına son verdi.

İki gün süren toplantı boyunca bayiler, GMC Film ve grup şirketlerinin 2016 yılı hedef ve stratejileri ile ilgili sunumlara katılarak markanın yeni yılda izleyeceği yol hakkında bilgi edinip görüşlerini paylaştı.

Toplantıların son akşamı ise katılımcılar, gala yemeğinde buluşarak unutulmaz bir gece yaşadı. Ödül töreni ile son bulan organizasyonda;

2015 Özel ödülünü GMC Film Diyarbakır
2015 En iyi bayi ödülünü GMC Film Elazığ aldı.

 

ÖNERİLEN SAYFA

cam film eğitimi

Bayi Temel Eğitim Proğramı – Mayıs / 2016

Samsun bayimizin katılımıyla 2016 yılı Bayi Temel Eğitim proğramımız tüm hızıyla devam ediyor.