Aracıma Hem Seramik Kaplama Hem Kaput Filmi Yaptırabilirmiyim?

Aracıma Hem Seramik Kaplama Hem Kaput Filmi Yaptırabilirmiyim?

İlk olarak kesinlikle yaptırabilirsiniz. Ama açıklamaların sonrasında yaptırıp yaptırmamak arasında kararsız kalacaksınızdır. Seramik kaplama ile kaput filmini beraber yaptırmak istiyorsanız eğer seramik kaplama sonrasında bunu düşünürseniz, zaman içerisinde üzerine yaptırdığınız kaput filmi kaymaya başlayacaktır. İlk aşamada herhangi bir problem gözükmese de zamanla farkı ve aksaklıkları siz de göreceksiniz.

Kaput filmini önce yapıp üzerine seramik kaplama yaptığınızı düşünelim. Bu şekilde bir uygulamada da zaman içerisinde bir renk değişimi gözlemleyeceksiniz. Ayrıca yoğun bir de parlaklık kaybı gözlemleyeceksiniz. İki ayrı aracın birine uygulayıp diğerine uygulamadığınız da farkı gözle görülür bir şekilde anlayacaksınızdır.  Buna sebep olan ise öncesinde uyguladığınız kaput filminin rengidir. Hatta parlaklıktan ziyade daha mat bir görüntü elde edeceksinizdir.

Bütün bunların üzerine hangisini önce uygulayacağınız konusunda karar vermek sizin elinizdedir. Ya zaman içerisinde cam filmini sökmek gerekecektir ve bu şekilde boş yere masraf yapmış olacaksınız. Ya aracımızın renginden feragat etmek gerekir ki bu da asıl amacımızın dışına çıkıp parlaklıktan ödün vermektir. Ya da ikisinden birini tercih edip onu uygulamaktır. Herhalde en sağlıklı sonucu da bu şekilde elde edeceksinizdir.

Fazla heyecan aramayıp ya da daha kibar bir tabirle abartmayıp hangisi hoşunuza gidecek ise onu tercih etmeniz ve kararınızı verirken de kaliteyi göz ardı etmemeniz gerekmektedir. Hangisini seçerseniz seçin yine kaliteli malzemeden kaliteli bir sonuç alacaksınızdır.

ÖNERİLEN SAYFA

Binalara Cam Güvenliği

Binalara Cam Güvenliği

Güneşin zararlı etkilerinden korunmak ve yapılarınıza görsel kalite kazandırmak ister misiniz? Bina cam filmleriyle bina, …